Vakantie Thailand

Vakantie Thailand

vakantie thailand E en ideale zon vakantie in Thailand is de vakantie naar het Khaolak Merlin Resort dit resort ligt op 10 minuten van het mooie centrum van Khaolak af waar je veel dingen kunt doen. Je kan bijvoorbeel naar het Nationale park van Lam Ru of naar de watervallen van Chong Fah. Het Resort ligt ongeveer 50 kilometer van het vliegveld af en is makkelijk te bereiken met de taxi of bus.

Faciliteiten

Het resort beschikt over een receptie gratis wifi en een openbare lobby waar je kan zitten en internet kan gebruiken. Er zitten 2 restaurants waarvan 1 internationaal en Aziatisch gericht en een Seafood restaurant. Er zitten 4 zwembaden op dit resort waarvan er 3 een bar beschikken. Verder zit er een spa en welnesscenter in het resort en is er voor de kinderen een apart kinderzwembad met glijbanen en een speeltuin. Verder zit het resort direct aan het strand en is dit op loopafstand te bereiken.

Kamer

De kamer beschikt over airconditioning, satelliet tv, telefoon, kluisje, badkamer met bad/douche, toilet en een balkon.

Single reizen

Als je niet van reizen met familie houd en in je eentje Thailand wil verkennen is er ook een single reis onder begeleiding. De reis brengt je naar het land van de glimlach ofterwijl Thailand. De reis zit vol afwisseling. Je gaat van een grote mensenmassa in bangkok naar de rustgevende vijvers in de stad. Je gaat van een fietstocht tot een boottocht en ziet talloze mooie bezienswaardigheden. Verder is er genoeg tijd om te genieten van de mooie stranden en lekker te relaxen.

Terug naar boven