Thaise keuken

Thaise noedelsoep

vaccinaties thailand T haise Chicken Noodle Soep gevuld met kerrie en kokossmaak, kip, groenten en rijstnoedels! Een episch soeprecept dat binnenkort de favoriet van uw gezin is + het is glutenvrij! Welnu, we kregen eindelijk een kleine kleine smaak van de val. Het was 70 graden de andere ochtend toen ik Cason op school liet vallen en absoluut glorieus was! Het lijkt misschien niet "cool" voor je, maar voor ons was het een welkome verlichting van de hitte. De afgelopen dagen heb ik hem in onze typische hitte van meer dan 90 graden naar en van school gefietst. Eerlijk gezegd zijn de ochtenden niet zo erg, maar elke keer als ik hem moet oppikken, ben ik er bang voor. Ik open de garagedeur om mijn fiets eruit te krijgen en onmiddellijk word ik geraakt door de hitte en vochtigheid. Ervaar alleen maar een voorproefje van koeler weer heeft me allemaal duizelig voor herfstrecepten. Omdat de school weer in het seizoen is, heb ik het gevoel dat het tijd is om die comfortrecepten aan te dragen! Jij niet?

Beschrijving

30 minuten Thaise Chicken Noodle Soep gevuld met kerrie en kokossmaak, kip, groenten en rijstnoedels! Een episch soeprecept dat binnenkort de favoriet van uw gezin is + het is glutenvrij!

Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit een grote Nederlandse oven of soeppan tot middelhoog vuur.
  2. Voeg kokosolie toe. Als het gesmolten is, voeg je rode uien toe en bak je het ongeveer 3-4 minuten door tot het licht doorschijnend is. Voeg vervolgens de knoflook en gember toe. Bak gedurende 30 seconden, tot geurig, roer de hele tijd.
  3. Voeg de rode currypasta toe, roer de pasta in de aromaten (ui, knoflook en gember) tot hij verdikt, ongeveer 2-3 minuten.
  4. Voeg vervolgens de kippenbouillon toe. Breng aan de kook en laat sudderen. Voeg de gesneden kip toe.
  5. Breng ondertussen een middelgrote pan gevuld met water aan de kook. Voeg bruine rijstnoedels toe en bak 4 minuten. (of wat je aanwijzingen ook zeggen) Verwijder uit de pot, laat het water weglopen en koel de noedels af met koud water om het kookproces te stoppen.
  6. Voeg noedels, wortelen, rode peper en peultjes toe aan de pot met kippenbouillon.
  7. Schep een kopje bouillon uit de pot en voeg het toe aan een blender of keukenmachine, samen met een blik kokosmelk. Meng totdat het mengsel er romig uitziet en de bouillon en melk niet meer scheiden.
  8. Voeg het kokosmelkmengsel terug in de soeppan. Roer en laat 5 minuten sudderen.
  9. Vlak voordat je op het punt staat om het te dienen. Maak de soep af met vers limoensap en verse koriander. Roer en serveer!
  10. Optioneel: top met gesneden avocado en gesneden groene uien
Terug naar boven