Rondreis Thailand

Hieronder vind u een 10 daagse rondreis door Thailand.

Dag 1

Je vliegt van Amsterdam naar Bangkok.

Dag 2

Bij aankomst staat er een touringcar klaar die je naar het hotel brengt waar je 3 nachten blijft. Je komt hier in de ochtend aan nadat je de spullen uitgepakt hebt heb je de middag vrij om te besteden.

Dag 3

Je ontbijt in het hotel. Daarna ga je een wandeling maken over de sfeervolle markt in Bangkok en neem je een kijkje bij de beroemde bloemen markt. Daarna ga je naar een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Thailand, het Grand Palace met de beroemde tempél. De middag kan je vrij besteden en indelen hoe je die zelf wilt.

rondreis thailand

Dag 4

Deze dag is een vrije dag je kan meedoen met een aantal excursies zoals een fietstocht door de omgeving of de drijvende markt bezoeken.

Dag 5

Je verlaat Bankok en gaat met de trein van Wong Wiang Yai naar een vissersdorpje Mahachai. Hier bezoek je de lokale vismarkt. Daarna vervolg je de reis naar kanchanaburi waar je gaat lunchen. Dit restaurant zit naast de beroemde Bridge on the River Kwai. Daarna bezoeken we het museum en heb je vrije tijd om deze plaats te bekijken. Je blijft 1 dag in Kanchanaburi.

Dag 6

Je gaat vroeg van Kanchanaburi naar de eerste stop in de oude stad Ayutthaya dit was vroeger de hoofdstad van Thailand. Op deze dag gaan we een aantal tempels bezoeken en gaan we lunchen in het centrum. Daarna gaan we naar de rivier de Nan waar veel woonboten en drijvende restaurants langs de oever liggen. De avond is vrij te besteden.

Dag 7

Na het ontbijt gaan we naar de oude stad Sukhotai dit was vroeger een koninkrijk met veel verschillende bevolkingsgroepen die elk hun eigen stempel op de stad hebben gedrukt. Je bezoekt hier ondermeer het prachtige park wat ze aangelegd hebben. Na de lunch vervolgen we de weg en gaan we naar de stad Chiang Rai. Hier verblijf je 2 nachten.